A szertartás napján

A szertartás napján

A szertartás napján 1 -  1,5 órával hamarabb érkezem. Elkérem a gyűrűket, a szülőköszöntő ajándékokat, berendezem a helyszínt, saját kis dekorációval is rendelkezem (vintage hangulatban) , így erre akár nem is kell külön dekorációt kérnetek, a csomag része. 

Utolsó egyeztetés történik a Dj-vel, fotóssal, ceremónia mesterrel, felszolgálókkal és természetesen veletek is átszaladunk a történéseken.

A szertartás maximum 30 perces, és további 30 percet számolok rá, hogy a lehetséges csúszások is beleférjenek. Például ha az időjárás közbeszól és át kell szerveznünk a helyszínt nyitottról zárt helységbe, vagy nem találjuk a menyasszonyt, esetleg késne a vőlegény a sminkje miatt….. ;-D, persze csak viccelek, de bármi előfordulhat

Fontos szempont lehet, hogy maximum 2 esküvő/nap amit elvállalok, ezzel biztosítva az adott napon az esküvők színvonalát. Fontos, hogy ti is érezzétek, nem futószalagon végzem a hivatásom, hiszen pont ezért döntöttetek úgy, hogy szertartásvezetőre bízzátok életetek legfontosabb és megismételhetetlen pillanatát.