A szertartás napján

A szertartás napján 1 -  1,5 órával hamarabb érkezem. Elkérem a gyűrűket, a szülőköszöntő ajándékokat, berendezem a helyszínt, saját kis dekorációval is rendelkezem (vintage hangulatban) , így erre akár nem is kell külön dekorációt kérnetek, a csomag része. 

Utolsó egyeztetés történik a Dj-vel, fotóssal, ceremónia mesterrel, felszolgálókkal és természetesen veletek is átszaladunk a történéseken.

 

A szertartás elemei

1. rész: Bevonulás

2. rész: Szertartásvezető köszönti az jegyespárt,tanúkat, vendégeket

3. rész: Szertartásvezető "hivatalos-megerősítő" beszéde, aláírások

4. rész:  Gyűrű húzás, fogadalomtétel szöveg

5. rész Összekötő szertartás (gyertya- vagy homokceremónia, fröccsöntés)

6. rész: Szertartásvezető köszöntő beszéde az ifjú házasoknak

7. rész: Szülőköszöntő

8. rész: Okmány átadása

9. rész: Pezsgőzés, gratuláció

 

A szertartás követően igény szerint maradok más esküvő függvényében maximum még 30 percet. A szertartásra 1 órát illendő számolni, hogy a  lehetséges csúszások is beleférjenek. Például ha késne a menyasszony a sminkes miatt, vagy az időjárás közbeszól és át kell szerveznünk a helyszínt nyitottról zárt helységbe.

Fontos szempont lehet, hogy maximum 2 esküvő/nap amit elvállalok, ezzel biztosítva az adott napon az esküvők színvonalát. Fontos, hogy ti is érezzétek, nem futószalagon végzem a hivatásom, hiszen pont ezét döntöttetek úgy, hogy szertartásvezetőre bízzátok életetek legfontosabb és megismételhetetlen pillanatát.